top of page

Tarvitsetko juontajaa tapahtumaasi? 

Jotta sinäkin voit nauttia tapahtumastasi, niin jätä juonnot ja aikataulusta huolehtiminen minun harteille. Olen toiminut juontajana vuodesta 2008 ja langat pysyvät varmasti käsissä. Laita viestiä, niin varataan päivä kalenterista ja sovitaan yksityiskohdat tarkemmin! 

Näyttökuva 2023-11-3 kello 23.24.03.png
25298.jpg

Pitkä kokemus ja nopea tilannetaju on näissä hommissa eduksi!

Olen toiminut ammattijuontajana vuodesta 2008. Olen luotettava ja nappaan myös arvokkaammat tilaisuudet tai seminaarit varmoihin käsiin.

Asiakkaat antavat kiitosta yleensä miellyttävästä äänestä, tilannetajuisuudesta sekä varmasta esiintymisestä.

Olen ollut vuosien varrella tuottamassa ja juontamassa tapahtumia aamukahveista festareihin. Paneelikeskusteluiden moderoinnit tai haastattelut sujuvat juontojen lisäksi ammattitaidolla. Langat pysyy käsissä, hommat tehdään aikataulussa ja esiintyminen on minulle luontevaa.

Minulla on myös laajat verkostot tapahtuma-alan toimijoiden kanssa, joten kauttani löytyy myös juhlatilat, somistus, tekniikka, videointi, pitopalvelu, tms. 

 

Tehdään siis yhdessä tapahtuma, joka jää asiakkaille mieleen ja joka tuottaa teille arvoa vielä tapahtuman jälkeenkin!

 Kati Vasell on toiminut juontajanamme lukuisissa tapahtumissamme ja konserteissame.  Voimme lämpimästi suositella Katia kaikenlaisiin juontohommiin. Katin aurinkoinen olemus, kaikki hoituu -asenne ja vahva puhealan ammattitaito ovat kullanarvoisia hektisessä tapahtumantuotannossa, jossa asiat voivat muuttua aivan viime hetkelle asti. Vaikka Särkänniemellä on vuosikymmenten kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumapaikkana toimimisesta, nosti ulkopuolisen juontajan käyttäminen tilaisuudet sille kuuluisalle nextille levelille. Kiitos Kati!

Särkänniemi

Esiintymisen koulutukset

Luota itseesi esiintyjänä! Alla olevien teemojen parissa vierähtää mukavasti parista tunnista koko päivään yhdessä oppien ja harjoitellen. Olen esiintynyt ammatikseni vuodesta 2008, joten tiedän, mistä puhun. 

Pidemmät koulutusrupeamat ja laajemmat kokonaisuudet koulutan yhdessä esiintymisen asiantuntijan Tuuli-Elina Andersénin kanssa. Me ollaan takuulla Suomen kuplivin ja hersyvin koulutuskaksikko!

maikki22-414_valmis.jpg

Jännityksen hallinta

Maneereiden tiedostaminen ja hallinta

Puhetekniikka ja äänenkäyttö

Kameralle esiintyminen

Lavan haltuunotto ja karisma

Esiintyjän ulkoinen olemus

Koulutuksen aiheina mm. 

katin kujeet oikea.png

Olipas kiva kun poikkesit – 
toivottavasti löysit etsimäsi!

Katin Kujeet, Kati Vasell

040 756 9720

Ota yhteyttä!
kati@katinkujeet.fi

Käyntiosoite: Innovation Home,
Finlaysoninkuja 21 A, Tampere

bottom of page