top of page

Uusia näkökulmia ja ideoita!

Laita viestiä ja kysy lisää markkinoinnin ja viestinnän mahdollisuuksista!

Somepaketti

Voin ottaa teidän somen ylläpitääkseni! Hoidan sekä tekstit että kuvat ja somekalenterin. Tarvittaessa tehdään myös visuaalinen ohjeistus tai somestrategia yritykselle! 

Oikolukua vailla

Onko paljon asiaa mutta oikeinkirjoituksen kanssa haasteita? Voin tsekkailla tekstit läpi ja korjata kirjoitusasun kohdilleen. 

Nettisivutekstit ja blogit

Uupuuko nettisivuilta sisältöä? Jos ei meinaa oma aika riittää, niin kirjoittelen mielelläni nettisivutekstit valmiiksi ja luon sisältöä blogien avulla! 

Viestinnän strategia, vuosikello ja kanavat

Jos et oikein tiedä, mitä ja missä, milloin ja kenelle, niin suunnitellaan yhdessä viestintästrategia teidän yritykselle! 

Mediatiedotteet ja PR

Tutustu yhteistyökumppanini ProPromotionin palveluihin ja
ole yhteydessä! 

Vastuullisuusviestintä

Tutustu yhteistyökumppanini
Toinen Totuus Oy:n palveluihin ja
ole yhteydessä!

25401.jpg

Viestintä ja markkinointi

"Kaimani on uskomaton yhdistelmä älykkyyttä ja lahjakkuutta. Hän pystyy pitämään langat käsissään ja luomaan palavereista sellaisia muistioita, että vaikea on välillä edes tajuta olleensa itse niissä mukana. Yhdessä ihmisessä kiteytyy järjestelmällisyys, pikkutarkkuus ja luovuus. En usko näiden olevan kovin yleisiä ominaisuuksia yhdessä ihmisessä."

- Kati Mehtälä, Toinen Totuus Oy

Innostukseni kirjoittamiseen alkoi blogista. Päätimme ystäväni kanssa dokumentoida muiden iloksi ja meille muistijäljeksi yrittäjyyden ja äitiyden yhdistämisen ja perustimme blogin "Bisnestä hiekkalaatikolla". Sittemmin tuo blogi tuli tiensä päätökseen mutta palo kirjoittamiseen jäi elämään.

Vuonna 2021 julkaisin samaisen ystäväni kanssa "Juontajamisen oppikirjan" ja pääsin yhä syvämmelle kirjoittamisen makuun.

 

Tällä hetkellä kirjoitan edelleen blogeja, tuotan somesisältöjä (tekstit ja kuvat) ja markkinointitekstejä. Osaamiseeni on luotettu myös mediatiedotteissa, kutsuissa ja infojen kokoamisessa.

 

Toinen Tulevaisuus Oy

"Ilman Katin panosta someen tuskin kukaan tietäis meistä mitään.

Kati otti Tulevaisuuden somen haltuun heti aloituspalaverin jälkeen ja on vastannut oma-aloitteisesti sekä somekalenterin ylläpidosta että julkaisujen kuvista ja teksteistä."

ProPromotion Oy

"Katin kanssa työt sujuvat tehokkaasti. Hän on järjestelmällinen, pedantti ja periksiantamaton, kohtaamisissa rohkea ja aito. Lisäksi hän on luonteva esiintyjä, jota kykyä tarvitaan ja arvostetaan PR- ja viestintätyön ohella laajasti eri aloilla ja tehtävissä."

Maikki Media Oy

"Vuosia kestänyt yhteistyö Katin kanssa on osoittanut, että Kati on luotettava ja tarkka. Hän poimii ideoista parhaat jatkojalostukseen ja huolehtii niiden toteutuksesta alusta loppuun saakka. Katin vahvat esiintymistaidot vakuuttavat asiakkaat myös livekohtaamisissa."

katin kujeet oikea.png

Olipas kiva kun poikkesit – 
toivottavasti löysit etsimäsi!

Katin Kujeet, Kati Vasell

040 756 9720

Ota yhteyttä!
kati@katinkujeet.fi

Käyntiosoite: Innovation Home,
Finlaysoninkuja 21 A, Tampere

bottom of page